Van harte welkom op de site van IJTG b.v.

 

IJTG is slagvaardiger en sterker dan ooit. Samen met een gedegen partner en een organisatie welke bruist van de energie.


IJTG staat voor service en ontzorgen. Belangrijke pijlers in onze filosofie waarbij wij niet alleen de beste in het uitvoeren van onze opdrachten willen zijn maar tevens ook met de klant willen kijken hoe we gezamenlijk ook andere delen van het logistieke proces kunnen benaderen.

 

 

 

Wat kan IJTG zoal voor u betekenen:


Logistieke concepten, warehousing, transport, geconditioneerd vervoer, vervoer van Medical Care producten, koerierswerk etc. IJTG telt momenteel meer dan 240 medewerkers en organiseert en voert zelf transport uit van zowel een belangrijke brief tot aan speciaal transport met gewichten boven de 100 ton.

IJTG zal groeien in de komende jaren. Samen met haar partner BUKO zullen wij streven om het dienstenpakket welke wij momenteel op een aantal locaties in het land aanbieden, verder uit te bouwen. Waar interessant zullen we ook andere transportactiviteiten toevoegen aan ons pakket.

IJTG is volop in beweging. Niet alleen vandaag maar zoals gezegd zeker ook in de toekomst. Een toekomst voor ons allemaal. Items als duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit hebben wij allang in ons hart gesloten en zullen dan ook samen met onze ontwikkeling meegroeien!