Laatste nieuws

11 berichten gevonden

IJTG bedrijfsfilm

21-07-2022 Dit is de IJTG bedrijfsfilm waarin wij onszelf graag presenteren. Wij willen graag laten zien wat we doen, maar ook zoeken wij mensen die ons team komen versterken! De film geeft dus een inkijk in ons bedrijf. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!
 
 

Wagenpark IJTG fijnmazige pharma-distributie vernieuwd

23-11-2020 Zaan-Expresse is het IJTG Logistics bedrijfsonderdeel dat zich bezig houdt met pharma logistiek. Voor de dedicated fijnmazige distributie hebben wij eind derde kwartaal 2020 de vernieuwing van het wagenpark locatie Amsterdam afgerond.
Alle voertuigen zijn pharma-gecertificeerd en uitgerust…

PERSBERICHT

10-02-2016 ArcelorMittal Staalhandel verkoopt transportbedrijf Steel Express aan IJmond Transport Groep
BORN, 10 februari 2016 – ArcelorMittal Staalhandel draagt de transporttak Steel Express over aan IJmond Transport Groep uit Beverwijk. ArcelorMittal Staalhandel gaat daarnaast een langdurige samenwerking…

IJmond Transport Movember

01-12-2014 IJmond Transport spoorde het personeel aan om mee te doen aan de Movember actie. Movember is een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker en teelbalkanker.

De tegenprestatie is dat IJmond Transport voor iedere snor een bedrag aan het goede doel…

Diverse vacatures

30-10-2014 IJmond Transport heeft op dit moment diverse vacatures openstaan. U kunt de vacatures vinden in het menu vacatures.

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-3-volgende