ZE

Binnen IJTG Logistics hebben we ook een farmaceutische tak, voor mens en dier. De bv ZE (inclusief MCL) is verantwoordelijk voor de medicijnbevoorrading van ziekenhuizen, dierenartspraktijken, apotheken, groothandels en particulieren.

 

Het is belangrijk dat de medicijnen geconditioneerd vervoerd worden tussen de 15 en 25 graden Celsius, volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast brengt dit werk een grote verantwoordelijkheid met zich mee, aangezien de medicijnen te allen tijde op tijd geleverd dienen te worden bij de klant. De medicijnen worden overdag, ’s avonds en ’s nachts vervoert met ‘controlled temperature’ bestelbussen en vrachtwagens.

 

Vestigingen:

  • Beverwijk
  • Amsterdam
  • Amersfoort (MCL – Medical Care Logistics)

 

Tarieven

Over onze tarieven zijn wij duidelijk: er is voor al onze diensten een vaste prijs, dus daar kunnen nooit misverstanden over ontstaan. Wij hanteren voor onze diensten kilometer-, uur- of dagtarieven, afhankelijk van de dienst welke de klant wenst.


Ook is er bij ons de mogelijkheid voor de klant om zelf combinaties te maken in het transporteren van goederen. Op deze manier kunnen wij samen met u de kosten zo laag mogelijk houden en de service en kwaliteit behouden.