Zaan Expresse B.V.

 

Per 1 januari 2009 heeft IJTG een belang genomen in het koeriers- / stukgoedbedrijf Zaan Expresse B.V. te Zaandam. Dit bedrijf bestaat momenteel 50 jaar en is na een snelle groei de grootste dienstverlener in de klasse tot 7,5 ton in de regio Noord-Holland. Zaan Expresse houdt zich bezig met algemeen stukgoed, koerierswerk, overnight netwerken etc.

 

Het klantenbestand van Zaan Expresse is zeer divers te noemen.

Zaan Expresse is als snelgroeiend bedrijf onderdeel van IJmond Transport Groep geworden om daarmee haar groei nog verder te verstevigen maar ook vooral om de huidige basis breder te maken en efficiency voordelen van de IJTG organisatie te kunnen behalen.

Voor IJTG eveneens een prima zaak gezien haar behoefte aan algemene verbreding van activiteiten, verandering in de vraag bij haar huidige klanten (verdieping op het gebied van logistiek) en haar eveneens nieuwe opleidingsactiviteiten.

Een ander voordeel voor IJTG is dat met de deelneming in Zaan Expresse direct toegang is verkregen tot de grotere stukgoed- en koeriersnetwerken in Europa. Hierdoor is de slagkracht van de IJTG groep aanzienlijk vergroot.

Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.


 

Zaan-Expresse B.V./ Medical Care Logistics

T. +31(0) 75 - 684 0133
F. +31(0) 75 - 684 0134

Zomerdijk 15-17

1505 HW  Zaandam