Een ruime verhuiswagen of bestelbus huren in Beverwijk! 

Heb je iets te vervoeren of ga je naar een andere woning verhuizen? Dan kan je bij Autohopper autoverhuur Beverwijk Nijverheidsweg voor een scherpe prijs een busje huren? Wij verhuren een ruim assortiment aan bussen en hebben voor jou altijd de juiste bus. Heb je een zware last of grote volume te vervoeren dan hebben wij een bestelbus met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3. En in al onze bussen mag je gewoon met je normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Autohopper heeft voor elke klus de juiste bus! 

klik op de afbeelding om direct te reserveren en/of prijsberekening te maken.

 

Een ruim assortiment aan bestelbussen

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Autohopper Beverwijk  een verhuiswagen huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit wat je hebt te vervoeren. Met een bus van Autohopper is het zo gebeurd.

Huren zonder addertjes onder het gras! 

Wil je een verhuisbus huren zonder addertjes onder het gras en toch niet te duur uit zijn? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Beverwijk aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de franchise formule Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een bus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0251-753360

Waar vind u ons? Komt u uit Beverwijk, Heemskerk, Castricum of Wijk aan zee? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Nijverheidsweg 30 in Beverwijk.