Missie, visie , kernwaarden       

 

Missie

De missie is het fundament van onze organisatie en omschrijft waarvoor wij staan:

  1. IJTG Logistics is de 24-7 logistieke partner.

  2. Wij staan voor betrouwbare, transparante, duurzame en innovatieve dienstverlening. We optimaliseren continu processen, van onszelf en voor onze klanten.

  3. Langetermijn klantrelaties zijn de basis voor ons succes!

 

Visie

Om onze missie te realiseren, voorzien wij in een aanpak welke gedurende de komende 3 tot 5 jaar in stappen zal evalueren door:

  1. Continu verbeteren;
  2. Onderscheidend vermogen vergroten;
  3. Kwaliteitsniveau blijvend verhogen.

 

Kernwaarden                                                       
Alles wat we doen bij IJTG Logistics is gebaseerd op onze vijf kernwaarden:

-

Klantgericht:

bij ons staat de klant centraal.

-

Betrouwbaar:

op ons kan je rekenen.

-

Professioneel:

we streven altijd naar verbetering en werken continu aan onze dienstverlening en service.

-

Flexibel:

wij regelen het.

-

Innovatief:

anders dan de standaard oplossingen

 

1.  Klantgericht

Bij ons staat de klant centraal. We bouwen aan langetermijnrelaties om zo de samenwerking met onze klanten te optimaliseren. Dit doen wij door betrokken te zijn, open te communiceren en te luisteren naar de wensen en verwachtingen. Op deze manier kunnen wij verder denken dan de vraag en met passende oplossingen komen voor het succes van onze klanten.

 

2.  Betrouwbaar

Op ons kan je rekenen. We streven ernaar om het beste voor onze klanten en medewerkers naar boven te halen. Dit doen we door een stabiele factor te zijn, altijd te leveren en het juiste resultaat te behalen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en een afspraak komen we altijd na. Dat biedt het vertrouwen waarop je kunt bouwen.

 

3.  Professioneel

We streven altijd naar verbetering en werken continu aan onze dienstverlening en service. We hebben verschillende specialismen, zowel onder het personeel als ons brede scala aan bedrijfswagens voor bijzondere soorten van transport. Dit vraagt vakkundigheid en secuur werk. Hierin zijn we onderscheidend ten opzichte van de standaard transportmiddelen.

 

4.  Flexibel

Wij regelen het. Door de dynamische markt kunnen de verwachtingen van de klant continu veranderen.  Het is dan ook aan ons de taak om snel te kunnen schakelen en in te springen bij problemen of nieuwe ontwikkelingen. We bieden te allen tijde een passende logistieke oplossingen: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alert te blijven en ons proactief op te stellen, zijn we klaar voor de toekomst.

 

5.  Innovatief

Anders dan de standaard oplossingen. Ook op innovatief gebied is verandering voor zijn van belang. We zijn daarom continu op zoek naar creatieve en duurzame oplossingen voor problemen en houden nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten. We bedenken regelmatig nieuwe projecten en (transport)middelen die ons helpen bij onze logistieke dienstverlening. De uitdagingen gaan we graag aan, waarbij geen idee ons te gek is.