Senior HR-adviseur


Werk jij graag in een dynamische omgeving, hou jij van afwisselende werkzaamheden en ben jij de persoon die graag de lijnen uitzet om de afdeling HR naar de volgende fase te brengen en tegelijkertijd ook graag zelf uitvoering geeft aan de operatie? Lees dan snel verder!

 

Algemeen:
 

Wie zijn wij?
IJTG Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener waar in totaal 280 mensen werkzaam zijn. We organiseren en voeren transporten uit van medicijnen tot rollen staal met gewichten tot 100.000 kilo. We hebben locaties in Beverwijk, Deventer en Born en een breed scala aan voertuigen; van bestelwagens tot speciaal transport-voertuigen.

 

Functie:

Je bent voor al onze vestigingen verantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden. Dit doe je niet alleen, maar met een team van collega’s. De kerntaken bestaan uit het aansturen van de HR-afdeling, het optimaliseren van HR processen, het opstellen/actualiseren van het arbeidsvoorwaardenbeleid, Recruitment, Vitaliteit & Verzuim beleid en beleid op het gebied van Opleiding & Ontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en mede uitvoeren van het HR-jaarplan en geef je invulling aan het opstellen en implementeren van beleidsvraagstukken/richtlijnen, het ontwikkelen en opstellen van managementrapportages, de naleving van de kwaliteit en de voortgang van het werk op de afdeling.

 

Daarnaast ben je adviseur van een deel van het lijnmanagement als het gaat om alle HR gerelateerde processen en vraagstukken inclusief Verzuim- en Casemanagement.

 

Je participeert in en initieert projecten om de HR processen verder te professionaliseren om IJTG als organisatie naar een volgende fase te brengen.

 

Wij verwachten:

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding in HR. Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, waarbij je tevens proactief zelfstandig en in teamverband meewerkend moet kunnen werken. Je communiceert duidelijk, kan goed luisteren en bent een betrouwbaar aanspreekpunt. Daarnaast weet je hoe je een strategische slag kan maken met betrekking tot de beleidsplannen, waarbij je tevens fungeert als sparringpartner van de Directie.

 

Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en vindt het leuk om processen op te zetten en/of te optimaliseren. Voorts denk je proactief mee en geef je uitvoering aan de verdere professionalisering van onze HR afdeling. Tevens beschik je over goede contactuele eigenschappen en voldoende overredingskracht om op eigen wijze medewerkers te begeleiden, businesspartner te zijn voor je lijnmanagers en leiding te geven aan het HR-team.

 

We verwachten naast een goede beheersing van de Nederlandse taal tevens ruime ervaring met verzuimmanagement. Ervaring met de CAO Beroepsgoederenvervoer en het HRM pakket Motion (Centric) zijn een pluspunt, maar niet direct noodzakelijk.

 

De functie is parttime voor 32 uur per week, echter minder (of meer) uren is bespreekbaar. De standplaats voor deze functie is Beverwijk.   


Wij bieden:

Je komt terecht op een afdeling die volop in ontwikkeling is binnen een organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en een gevarieerd pakket aan werkzaamheden. Input en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. IJTG biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Beroepsgoederen Vervoer passend bij jouw profiel, waarbij tevens een pensioenregeling bij het bedrijfstakpensioenfonds van toepassing is.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen naar hr@ijtg.nl. Mocht je vragen hebben over de functie neem dan gerust contact op met Harold Liesveld door te bellen naar 0251-275050.