Senior Salarisadministrateur – 32 uur (60-70K per jaar op fulltime basis)

 

Werk jij graag in een dynamische omgeving, hou jij van afwisselende werkzaamheden en ben jij de persoon die graag  ervoor zorgdraagt dat alle financiële processen met betrekking tot de salarisverwerking op rolletjes loopt? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?
IJTG Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener waar in totaal 280 mensen werkzaam zijn. We organiseren en voeren transporten uit van medicijnen tot rollen staal met gewichten tot 100.000 kilo. We hebben locaties in Beverwijk, Deventer en Born en een breed scala aan voertuigen; van bestelwagens tot speciaal transport-voertuigen.

 

Functie:

Vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk ben je voor al onze vestigingen verantwoordelijk voor alle salaris gerelateerde zaken.

Je draagt zorg voor het juist en tijdig verwerken van de salarissen van de medewerkers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de pensioenen en alle uit de CAO voortkomende regelingen die gevolgen hebben voor het salaris van de medewerkers. Ook heb je kennis van boekhoudkundige verwerking van salarissen, uitkeringen en inhoudingen.

Daarnaast ben je adviseur van het lijnmanagement en de vraagbaak voor de medewerkers als het gaat om alle salaris gerelateerde processen en vraagstukken.

 

Wij verwachten:

  • Naast een afgeronde functiegerichte opleiding, heb je een afgeronde PDL opleiding en ben je bij voorkeur in het bezit van een VPS diploma;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als salarisadministrateur op MBO+/HBO niveau;
  • Je kennis van de huidige wet- en regelgeving is up-to-date;
  • Wanneer je kennis hebt van de CAO Beroepsgoederenvervoer (TLN) en het salarissysteem van Motion, is dat een pre;
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office pakketten (o.a. excel);
  • Je bent gestructureerd en oplossingsgericht en hebt een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.


Wij bieden:

Je komt terecht op een afdeling die volop in ontwikkeling is binnen een organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en een gevarieerd pakket aan werkzaamheden. Input, o.a. implementatie nieuw HR en salarispakket,  en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. IJTG biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Beroepsgoederen Vervoer passend bij jouw profiel, waarbij tevens een pensioenregeling bij het bedrijfstakpensioenfonds van toepassing is.

Wil jij meer of minder uren werken, dan bespreken we dit graag met je.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen naar hr@ijtg.nl. Mocht je vragen hebben over de functie neem dan gerust contact op met Harold Liesveld door te bellen naar 0251-275050.